2018. június 28., csütörtök

Rajzos design

Halihó!

Nem szokásom bejegyzést írni egy designról, de ezúttal kivételt teszek. Tegnap ugyanis egy megrendelés miatt muszáj voltam leülni rajzolni és annyira lendületben voltam, hogy a megrendelés elkészülte után összedobtam egy egyszerű kis skiccet fejlécnek. A színeket sem bonyolítottam túl, de tényleg csak valami egyszerűt szerettem volna.A képen egy kokeshi baba, két könyv, a tetejükön ecsetek áznak, a könyvek alatt egy rajz és a kupac mellett egy fejhallgató látható. A vegyes-bazár feliratot is megspékeltem egy kicsit, az eredeti betűket átrajzoltam itt-ott egy kicsit, túlhúztam néhány vonalat és a görbületekbe is került egy extra vonal(például az "e" és "a" betűknél).

A fejléc mellett saját rajzok díszítik még a címkéket is. Elvileg kivehető mind, de azért leírom: egy onigirit(rizsgombóc), egy könyvet, egy hegyezőt és egy virágot ábrázolnak a kis képek. Unalmas lett volna egyszerűen lerajzolni őket, így kaptak szemet, szájat és végtagokat(kivéve az onigiri). :D




A háttér és a többi díszítő elem(oldalsávi elnevezések) is mindig saját kézzel készülnek, egy egyszerű alapra valamilyen brushsal rámegyek.
Nem tűnhet nagy számnak az egész, de a rajzokkal együtt egy fél éjszakám ráment. Remélem tetszik nektek az új kinézet. Én nem vagyok vele teljesen megelégedve, még lehet, hogy lesz egy-két simítás, de kb. ilyen marad egy darabig.

Ennyit szerettem volna írni, azt hiszem ez a design megérdemelt egy külön kis bejegyzést.

Pá!

4 megjegyzés:

  1. Jajj, de jó lett, nekem nagyon tetszik, a Kokeshi baba a kedvencem, nagyon aranyos :DD

    VálaszTörlés
  2. Tetszetősek lettek :3
    A címkék szürke részét nem lehet szürke téglalap helyett szürke négyzetté varázsolni? :D Zavarja az OCD-m :P

    VálaszTörlés