2018. május 14., hétfő

Ebay percek: mit hozott a postás? #2

Folytatom a megkezdett cikksorozatomat, csak bevártam, hogy összegyűljön egy pár dolog, amiért érdemes megírni ezt a bejegyzést. Sokat Ebayezek mostanában, de olyan nagy értékű dolgokat nem szoktam venni. Nemrég rendeltem egy újabb adag cuccot, úgyhogy ha mind megérkezik belőle, akkor arról is csinálok majd új cikket. Sőt, olyan termékeket is rendeltem, amiről videót is szeretnék készíteni, mert érdekes lehet a festeni szerető emberek számára. No, de lássuk mit hozott az elmúlt hónapban a postás.

A legnagyobb értékű dolog, amit eddig rendeltem ez az egérpad. Gyorsan csaptam le rá, mert egyénileg készítették és rálehetett íratni valamit a jobb alsó sarkába. Nagyon jó minőségű, szépek a színei és nem kopik, nem válik sehol. Szerintem megérte az árát, mert igaz, hogy találtam volna itthon is egyénileg készíthető egérpadot, de a szállítási költséggel együtt drágábban jöttem volna ki belőle. Szerencsém volt, mert az enyémből már csak ez az egy darab volt és ez a kép tetszett a legjobban a választhatóak közül. Meglepően hamar megérkezett, kb. 2 hét volt. Nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel.Egyedül a Risa felirat betűtípusa nem tetszik annyira, de ezt még el tudom viselni. Egyébként élőben szebb a színe, a telefonom kicsit másabban adja vissza.
 Ára: 2637.97 Ft
A termék már elfogyott, de linkelem az eladót.

A következő cucc csak egy kis apróság, de odáig vagyok érte. Nagyon szeretem az ékszereket(főleg a bizsukat) és mivel rocker vagyok, így ez igazán az én ízlésemnek való. A szíj jó minőségű, a medál is szép és nem feketedik(eddig).Ez is két héten belül megérkezett.
Ára: 411 Ft 

Egy szintén jó minőségű termék következik. Telefon vásárlás előtt álltam és már meg is rendeltem a Telekom oldaláról a telefont. De mikor bementem érte az üzletbe az eladó inkább ajánlott egy jobbat és azt vettem meg.Csak hát a tokot megrendeltem előre, szóval ez egy teljesen új, használatlan tok.Maga a termék két héten belül itt volt. Igyekszem eladni, remélem sikerül. xD Egyébként egy Samsung Galaxy J3 2016-os telefonra való tok.
Ára: 1581.73 Ft

Az utolsó termék nagy szerelmemmé vált. Ezt már a jelenlegi telefonomra vettem. A sötétben világít is, igaz,hogy csak a széle, mert a hátlap nem tud feltöltődni. Egyébként nagyon jó minőségű, erős és jól néz ki. Jó vétel volt.Imádom a Karácsonyi lidércnyomást. Bár szerintem a tokból ez lejött. :D Telefon: Motorola Moto G5. Ez is kevesebb, mint két hét alatt megérkezett! Nagyon elégedett vagyok vele. A szilikon tokhoz képest kicsit jobban csúszik, de két nap alatt meg lehet szokni és utána fel sem tűnik.
Ár: 467.39 Ft

Remélem a többi szépség is hamarosan megérkezik. Most főleg ékszereket(fülbevalókat) vásároltam és persze amire a legjobban várok: akvarell ecsettollat.Rendeltem még egy tokot a telefonomra és a digitális rajztáblám tollába is vettem hegyeket. Ha minden megérkezik, akkor folytatom a sorozatot.

Ha valamelyik link már nem él, az azt jelenti, hogy a termék elfogyott, vagy az eladó megszüntette a vásárlás lehetőségét. Van, aki csak egy hónapig/hétig árul bizonyos termékeket. A Trónok harcás tok eladása 6 nap múlva véget ér,így lehet, hogy ezután a linkelt terméket nem tudjátok megnézni! Ha észelitek,  hogy több ilyen link is van, de az eladóra kíváncsiak vagytok(érdemes böngészgetni a termékeik között), akkor írjatok és küldöm a linket. :)

Egyébként tetszik nektek ez a fajta bejegyzés? Érdemes folytatni?

Köszönöm a figyelmet!

2 megjegyzés:

  1. Ezek a telefn tokok tök szuperül néznek ki! :D
    Az FMA-s egérpadnál kicsit az ember arcába üvölt a készítő neve. XD

    Szerintem érdekes volt ez a bejegyzés, eleve jó dolgokat lehet az ebay-en szerezni. :D

    Moro~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :D
      Az nem a készítő neve, hanem az a név, amit ráírattam. Mert Risának becéz kb. mindenki és az igazi nevemre nem is nagyon hallgatok már. XD Bár azt hittem valami sokkal kifinomultabb megoldást választanak, de ez van. XD

      Örülök, hogy tetszett. ^^ Bizony. :D És milyen olcsón! :D

      Törlés